Din Germania la…Bucuresti! Interschimb intre studenti din Europa.

05 Oct

Din Germania la…Bucuresti! Interschimb intre studenti din Europa.

Cu prilejul ultimei săptămâni de vacanţă, am primit o grupă de tineri din Germania în vizită la Bucureşti, unde am participat împreună la activităţiile culturale ale noului campus universitar Stejarul. Studenţii au venit din diferite oraşe, precum Koln, Munchen, dar şi din capitala Berlin.

Împreună, am vizitat centrul vechi al oraşului Bucureşti, Parcurile Herăstrău şi Cişmigiu, Catedrala Patriarhală Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, Parcul Mogoșoaia şi, nu în ultimul rând, Casa Poporului. Experienţa a fost unică! Au rămas foarte impresionați de istoria, stilul şi tradiţiile româneşti. Iar printre momentele de relaxare, nu au lipsit degustările de mâncare specific românească din restaurantele tradiţionale: Hanul lui Manuc, Hanu’ Berarilor şi Berăria H.

Profitând de vremea ţării noastre, am fost în excursie în Constanţa pentru a face plajă. Toţi au fost încântaţi de experienţa aceasta. Acum pot să spună mândri că au făcut plajă la Marea Neagră.

Iar în ultima seară, înainte de decolarea spre Germania, am participat pe stadionul Arena Naţională la meciul între cele două mari echipe din Bucureşti: Steaua și Dinamo.

Datorită ajutorului pe care le-am oferit, s-au bucurat mult de aceste zile petrecute în România şi, în schimb, vom avea ocazia să mergem la anul cu studenţii noştri în călătorie în Germania la căminele lor. Fie la Koln, la Munchen sau la Berlin, unde ne dorim noi!

Cu prilejul ultimei săptămâni de vacanţă, am primit o grupă de tineri din Germania în vizită la Bucureşti, unde am…

Posted by Stejarul Campus Universitar on 5 Octombrie 2017

Write a Reply or Comment