Stejarul

Stejarul e mai mult decât un camin studențesc: se ține cont de faptul că, în timpul studenției, în afară de dobândirea cunoștințelor specifice fiecărei facultăți, apar și preocupări culturale și personale; se făuresc proiecte de viitor și se leagă prietenii pentru toată viața. Sunt ani decisivi pentru fiecare student și pentru viitorul societății. Din acest motiv, la Stejarul – Campus Universitar ne propunem ca studenții să trăiască intens viața universitară în compania altor studenți.

Viața la Stejarul – Campus Universitar le oferă studenților posibilitatea de a completa în mod optim cunoștințele dobândite în timpul facultății. Prin formarea oferită în cămin se dorește ca, la capătul anilor de studii, studenții să devină buni profesioniști, persoane mature, culte și solidare, care să-și pună talentul în slujba societății.

Este un cămin pentru băieți, cu 16 locuri, în camere cu un singur pat și baie proprie. Totodată, Stejarul – Campus Universitar este deschis și studenților ce nu locuiesc în cămin, punând la dispoziția întregii comunități universitare valorile inerente formării oferite.

Obiectivul nostru final este de a oferi societății cetățeni responsabili, dornici să contribuie la făurirea unui viitor demn.

Stejarul – Campus Universitar esteo inițiativă inspirată de principiile creștine și oferă celor interesați activități de formare spirituală organizate de Opus Dei, o instituție catolică cu caracter universal.