Admitere

Proces de admitere

Nu avem locuri pentru anul 2022-2023


Perioada de admitere începe la 1 iunie
și se încheie odată cu ocuparea tuturor locurilor disponibile (deocamdată avem locuri). Înainte de a trimite solicitarea de admitere recomandăm să citiți despre noi ca să te familiarizezi cu abordarea noastră.

Solicitarea de admitere

Mergeți pe pagina solicitarea de admitere și urmăriți instrucțiuni.

Interviu personal

După primirea solicitării de admitere vom lua legătura cu studentul care a solicitat locul pentru a stabili data interviului personal. Se acordă o importanță deosebită acestui moment din cadrul procesului de admitere deoarece ni se oferă posibilitatea de a-l cunoaște atât pe student, cât și preocupările și interesele sale. Pe de altă parte, este o ocazie pentru ca atât studentul, cât și familia acestuia să cunoască funcționarea căminului și să obțină răspunsuri la întrebările lor.

Acordarea și rezervarea locului

După realizarea interviului vom comunica rezultatul solicitării în maxim 2 zile lucrătoare, dacă nu avem nevoie de informații suplimentare. În caz de răspuns pozitiv, studentul trebuie să facă rezervarea locului în maxim 5 zile lucrătoare după comunicarea rezultatului.

Rezervarea se face prin virament bancar al sumei de 1.500 RON. Această sumă va fi restituită la finalizarea contractului sau la anularea rezervării până pe 16 august. Dacă rezervarea este anulată după data menționată, suma nu va mai fi restituită, deoarece este dificil ca acest loc să fie ocupat de un alt student.

Semnarea contractului

Odată făcută rezervarea, în 2 zile lucrătoare vom lua legătură pentru a programa o ședință video, în cadrul căreia vom explica amănunțit toate clauzele contractului nostru și Regulamentul de Ordine Interioară a căminului. Vom trimite contractul completat și semnat de noi către student, care trebuie să-l listeze, să-l semneze și să-l trimită scanat înapoi prin email.

Atenție! Studentul trebuie să prezinte înainte de prima zi de cazare o dovadă de admitere la un curs universitar, eliberată de instituția de învățământ. Neprezentarea acestei dovezi până prima zi de cazare duce la rezilierea automată a contractului cu Stejarul Campus Universitar și pierderea garanției.