Organizare


Asociația Muntele Alb

Stejarul – Campus Universitar este un proiect al Asociației Muntele Alb, asociație non-profit recunoscută de statul român, care și-a început activitatea în România în anul 2009. Munca acestei asociații este inspirată de principiile și valorile creștine, promovate în toate activitățile desfășurate.

Asociația Muntele Alb realizează și alte activități sociale și de formare, cum ar fi Club Juvenil Linx și Centrul de Dezvoltare Socială Stejarul.

conducereComitetul de Conducere

Comitetul de Conducere își asumă responsabilitatea pentru activitățile desfășurate și funcționarea campusului universitar. Veghează la derularea proiectului educațional al instituției ce constituie rațiunea sa de a fi.

Director

Juan Pablo García

Subdirector

Vinicius Almendra

Secretar

Ludwig Gebhard

capelanCapelan

Ideile de inspirație creștină se reflectă, la Stejarul – Campus Universitar, printre alte aspecte, în figura capelanului, care îi însoțește în dezvoltarea lor spirituală pe studenții ce o doresc și care coordonează diferitele activități cu caracter voluntar cum ar fi celebrarea zilnică a Sfintei Liturghii, organizarea de cursuri de reculegere spirituală, timpul de rugăciune, adorația euharistică o dată pe lună, etc.

Capelan

Pr. Manuel Madariaga