Misiune

MisiuneMisiune

Stejarul – Campus Universitar este un centru universitar care, prin conviețuirea studenților, promovează formarea personală continuă a acestora și a celor ce participă la activitățile propuse, încurajându-i să fie de folos comunității universitare și întregii societăți.

viziuneViziune

Dorim să colaborăm la formarea studenților în aspecte ce depășesc sfera pregătirii academice specifice, oferită în cadrul universității. Dorim ca studenții noștri să fie responsabili, activi și să simtă dorința de a-și sluji aproapele; să fie motor al vieții universitare, deschizând porțile proiectului de formare de la Stejarul – Campus Universitar multor altor studenți.

valoriValori

Activitățile de la Stejarul – Campus Universitar urmăresc diseminarea unor valori care să ghideze și să caracterizeze activitatea de zi cu zi a studenților, configurându-le mediul în care trăiesc și cultura: antreprenoriatul, lucrul bine făcut, serviciul dezinteresat în folosul altora, spiritul critic, interdisciplinaritatea, mărinimia și coerența personală.