Admitere 2020-2021

Procesul de admitere pentru anul academic 2020-2021 a fost REDESCHIS.

Studenților interesați le recomandăm să citească despre noi și după aceea să urmați instrucțiunile de pe pagina admitere. În caz de nelămuriri nu ezitați să ne contactați!

Având în vedere contextul pandemiei, procesul selectiv se va desfășura preferabil online. În cadrul interviului discutăm opțiunile în caz că anul universitar se decalează sau cursurile încep doar online.

Chestionar de satisfacție

După ce s-a încheiat primul semestru, am dorit să aflăm părerea studenților despre Stejarul: calitatea mâncării, curățenia, activitățile organizate, atmosfera generală a căminului … Iată rezultatele.


Primul grafic arată doar rezultatele studenților. În al doilea grafic, comparăm rezultatele studenților cu cele ale tuturor celor care locuim în reședință.

Coronavirus: mituri și adevăruri

George Mihai Avram, student din anul VI la Facultatea de Medicina Carol Davila ne-a vorbit azi despre epidemia actuală: ce este un virus, cum se transmite, de ce e periculos, cum dispare, simtome, cum se poate preveni, care sunt datele actuale în comparație cu o gripă normală…

După prezentare a continuat o discuție informală încă mult mai interesantă în timpul cinei.

Pasionați de Fotbal… până la bucătărie!

La Stejarul suntem pasionați de multe lucruri, iar și de fotbal. Jucăm aproape în fiecare săptămână, și vedem meciurile importante împreună cu studenții si prietenii.
Această săptămână era Champions League, și clasicul Madrid-Barcelona.
Înainte de meci am luat cină… care a fost o surpriză plăcută: pasiunea pentru fotbal a ajuns până la bucătărie care ne-a pregătit această cină minunată!! Mulțumim!!

Vernisaj “Încrâncenare”: Eliza Matică

Pe 12 decembrie am asistat la Vernisaj “Încrâncenare”, la Qreator. Eliza Matică a prezentat noua sa expozitie. Ne-am bucurat de o seara minunata, am vizionat tablourile Elizei, si am dovedit ca modul ei de a picta, porneste de realitate iar ajunge la o alta dimensiune mult mai adanca.

Expozitia mai poate fi vazuta pana in data de 18.12.2019 la Qreator.

Eliza Matica: Sub ulei dar deasupra canvasului

Eliza a venit la Campus Stejarul pentru a dezvălui un secret: uniunea profundă pe care filozofia, psihologia și arta o au în viața ei.

Fiecare dintre tablourile sale are o semnificație profundă, pe care spectatorul doar uneori o poate descoperi. Însă, alte ori, trebuie să fie ea însăși care dezvăluie ceea ce este ascuns în adâncul compoziției sale artistice.

Felicitări, Eliza. Am învățat multe!

Lectura ne deschide la altă dimensiune

Pe 24 octombrie am celebrat Deschiderea anului academic.

Invitatul nostru special a fost Dna. Lidia Bodea, Director Humanitas, care ne-a ajutat sa vedem altfel lectura: ce s-ar intampla daca n-ar exita cuvintele?

Fiecare carte e o fereastra deschisa la o alta dimensiune. Iesim din ‘segmentul nostru temporal’ la o alta lume, la o alta dimensiune. Va multumim!