City-Break la Berlin 2019

22 Feb

City-Break la Berlin 2019

Berlin este un oraş cu adevărat fascinant. Datorită acestei călătorii am avut oportunitatea de nu numai a visita capitală Germaniei ci de a cunoaște cultură și experiență impreauna cu alți tineri din căminul studenstesc din Berlin.
Durata City-breuk-ului în timpul vacanțe intersemestriale a facultăților din București a fost de ajunsă pentru a cunoaște bine locurile și monumetele spectaculoase din Berlin. Poartă Brandenburg a fost primul obiectiv tuistic. Tot din piață Pariser, de mâna cu un ghid turistic am vizitat alte monumente din zona, precum ambasadele Americii, Franței, Angliei, parlament… Memorialul evreilor uciși din Europa, Fuhrerbunker, Sidul lui Berlin, check-în la Checkpoint Charlie…
Acestea sunt doar câteva vizite dintre mai în aceste zile minunate. Bineînțeles, nu a lipsit Curry Wurst din menul zilei și diferitele tiprui de beri ale națiunii..
După această experiență nu-mi rămâne decât să iau valiza, să mă uit la calendar şi să mă întorc la prima oportunitate din nou la Berlin!
O experienta foarte placuta, bogata care merita repetata! Unde mergem data viitoare???

Write a Reply or Comment