Programul de Mentoring 2019/20

07 Oct

Programul de Mentoring 2019/20

UN PROGRAM PENTRU A EXCELA îN VIAȚA UNIVERSITARĂ
Programul de mentoring al Stejarul Campus Universitar are ca scop să ajute studenții să profite cel mai bine de anii universitari, astfel încât să devină o persoană capabilă să lucreze într-un mod excelent și să contribuie cu specializarea lui la binele comun al societății. Programul te ajută să dobândești abilitățile și atitudinile de care vei avea nevoie pentru viața de după universitate și o face prin sprijinirea dezvoltării aspirațiilor tale profesionale, a abilităților sociale, a aprecierii față de cultură și a idealurilor tale.

MENTORING PROFESONAL
În orice domeniu profesioniștii de excepție se luptă să fie tot mai buni – să devină varianta cea mai bună a lor însăși. Ca acest lucru să devină realitate, au nevoie de cineva, care să le arate unde fac progrese, unde eșuează, și să le reamintească periodic hotărârile și țintele lor.
Programul nostru de mentoring este flexibil și adaptabil: cheile sunt consecvența și spiritul sportiv, lucrurile cu adevărat centrale. Tu vei beneficia de program doar dacă pui în practică ceea ce auzi și-ți urmărești progresul cu ajutorul unui mentor.

SEMINARELE DESPRE ABILITĂȚILE DE BAZĂ
Programul de mentoring se desfășoară în jurul celor șase seminare, în care cei mentorați participă cu toții. După fiecare seminar participanții se vor întâlni individual cu mentorii lor și vor explora cu mai multă atenție subiectele discutate în seminarul dinainte. Cele șase seminare în programul de mentoring sunt:

31 Octombrie: Gestionarea așteptărilor față de universitate.
A aborda universitatea cu o „mentalitate de spor”, privind-o împreună cu provocările pe care le aduce – ca o oportunitate de a crește și de a te depăși într-o gamă largă de domenii (academic, intelectual, social, fizic, cultural, spiritual), și totodată să apreciezi importanța perseverenței pentru a învinge obstacolele, a-ți realiza așteptările și pentru a-ți atinge țintele.

28 Noiembrie: A menține obiceiurile excelente de muncă.
Obiceiul de muncă eficace și eficientă poate fi dobândit de-a lungul timpului dacă înveți mai bine strategiile prin care te poți concentra la muncă în mod optim în orice clipă – obiceiuri care fac munca mai plăcută, mai împlinită, mai productivă și profesională, și, care pot fi aplicate în orice alt domeniu al vieții.

16 Ianuarie: Stabilirea țintelor potrivite a idealurilor.
Te vei desăvârși ca persoană în timpul universității atâta timp ești ghidat de idealuri înalte și le dedici timpul necesar astfel încât să ai un echilibru sănătos între studiu, muncă, sport, familie, prieteni și interese personale. Anii universitari nu sunt doar pentru a obține rezultate academice, ci un timp pe care îl dedici dezvoltării persoanei, care dorești să devii.

27 Februarie: Clarificarea așteptărilor profesionale.
În loc să aștepți până la sfârșitul studiilor pentru a te implica în obiectivele pentru carieră (și să irosești timp căutând „jobul de vis”), trebuie să lucrezi activ cu privire la aspirațiile tale profesionale, pe parcursul anilor universitari, făcând pași practici și progresivi pentru a le împlini. Societatea nu-ți datorează un job doar pentru că ai diplomă!

26 Martie: Integrarea între leadership și serviciu.
În timpul studiilor universitare, nu rata ocaziile oferite pentru a învăța ce înseamnă cu adevărat leadership și de a-ți dezvolta o astfel de abilitate, care va fi de o valoare imensă în viitor, atât în carieră cât și în slujba societății.

7 Mai: Dezvoltarea inteligenței culturale.
Universitatea poate fi o perioada foarte rodnică în ceea ce privește lărgirea și adâncirea dezvoltării tale culturale, oferind timp și oportunități pentru a explora domenii de cunoaștere și provocările omenirii cu mult peste programul tău academic, ceea ce va contribui la îmbunătățirea personalității tale și, lasă ca urmă, noi interese și pasiuni pentru toată viața.

INSCRIERI AICI